emelie nordquist

En ny start.

Publicerad 2010-12-31 12:22:43 i Okatigoserat.,

De är snart ett nytt år. 2011. kommer bli lika ovant att säga som varje år att säga ett tal högre. Men de är inget vi hänger läpp för. Det är ett år närmarekörkort, studenten, och allt. Vi firar in året med pompa och stått och börjar med en middag med klasskommpisarna, lovley!


GOTT NYTT ÅR!!! :D
2011 here we come!

För att se om de funkar.

Publicerad 2010-12-30 14:16:29 i Okatigoserat.,

Någon som vet om de funkar att mobilblogga med iphone med en ryckande färsk bild? Så tråkigt att alla mobilblogg inläggen blir bilddlösa. Utom detta inlägg då. Men de är ju en bild från arkivet. Ja vi får se om någon kan lösa gåtan.

Guld värd.

Publicerad 2010-12-29 17:42:00 i Foto.,Letat som en galning efter ett guldigt lack. Gissa vad jag hittade igår på rundan i stan med Lovisa. Tadaa! Det var fler saker som fick en resa över bron hem till mitt lilla tillhål. Bland annat en super mysig stickad tröja från gina. Kan inte påstå att jag är deras största fan (Gina Tricots) För de mesta som är snyggt där har redan alla, i miljoner olika färger dessutom! Men ibland får man väl ge med sig.

Om

Min profilbild

Emelie Nordquist

Välkommen hit. Emelie Nordquist, 20 år, Kalmar. Jobb, träning och min sambo är en stor del av min vardag. Jag hoppas du gillar vad du ser och kommer hit igen. Kontakt: emelienordquist@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela