emelie nordquist

Busy day

Publicerad 2010-03-31 21:48:44 i Okatigoserat.,

Imorgon händer de lite blandat med både kul och då mindre kul. Vi ska kolla klart onskan på svenskan, sådär kul. De är 1 april, ännu mindre kul! De är marknad i mörbylånga vilket betyder marknadsgodis :D:D jätte kul! och så är det ju även dagen då häxorna dra till blåkulla! Vilket betyder att mamma köper godis till häxorna hon tror kommer, men attans att de inte bor några barn i kvarteret så godiset blir kvar. hihi ni vet nog vad jag menar :D Nä nu ska jag ta och lägga mig och läsa igenom alla no frågor en sista gång. Natti på er :)

marknadsgodis är de bästa som finns :)

once upon a time

Publicerad 2010-03-31 18:54:10 i Okatigoserat.,

Min muterade dator är back on track efter ett par dagar på "sjukhuset" (pappas jobb:)) Ett virus program är fixat och nu börjara jag om på nytt. Alla program ska laddas hem igen. Vilket som tur va inte var så värst många ;D Spotify står först på listan iaf! Sen kommer msn (a)

Time to fix al the programs and say goodbye to my friends. Btw så hade jag mit nationella muntliga test igår. Gick hyfsat tyckte både jag och Emma :) So once again, bye bye! ;)

Hola! Kommer ta ganska usel uppdatering fr...

Publicerad 2010-03-30 21:11:30 i Okatigoserat.,

Hola! Kommer ta ganska usel uppdatering framöver. Har ju virus på halva datorn om man säger så, därför blir det lite mobilblogg. Jag har inte på vårt mycket mer att säga. Förutom att jag var på köpstan och klippte mig:) köpte även en concealer och solglasögon! Och bilder kommer. Nu ska jag fortsätta kolla house:d bye bye!

Om

Min profilbild

Emelie Nordquist

Välkommen hit. Emelie Nordquist, 20 år, Kalmar. Jobb, träning och min sambo är en stor del av min vardag. Jag hoppas du gillar vad du ser och kommer hit igen. Kontakt: emelienordquist@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela