emelie nordquist

Söndag.

Publicerad 2010-11-14 16:27:03 i Okatigoserat.,

Helt slut idag. Men för att göra något av dagen var jag ute och övningskörde. Det går bara bättre och bättre! Imorgon är det simhallen som gäller. Nu sitter jag och väntar på att Gossip Girl börjar. Dags att följa fjärde säsongen och denna gången på tv. Vi får se hur länge de håller.

Uselt.

Publicerad 2010-11-13 23:12:16 i Foto.,

världens sämsta bloggning av mig denna veckan! Nu är både rugbyn, Svinget och gymnasiemässan över. De har varit en kul avslutning på denna vecka iaf. Första bilden blir min resume av rugby matchen i torsdags som ledar oss vidare till bild två som föreställer mig och lovisa med våra outfits innan de va dags att dra oss mot Palace där de va efterfest. Dagen tog slut och jag vaknade för att dra mig till skolan på min lediga fredag för ett utveklingssamtal som gick kanon. Dagen tar slut och jag vanar tidigt även denna dag (idag) för att ännu en ledig dag ta mig till skolan (y) gymnasimässa för hela slanten!


Om

Min profilbild

Emelie Nordquist

Välkommen hit. Emelie Nordquist, 20 år, Kalmar. Jobb, träning och min sambo är en stor del av min vardag. Jag hoppas du gillar vad du ser och kommer hit igen. Kontakt: emelienordquist@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela