emelie nordquist

TOPPEN KVÄLL

Publicerad 2010-10-31 10:03:26 i Okatigoserat.,

Går dagen var mycket trevlig! Tack till alla som var där! Efter festligheten tog jag och Lovisa oss hem, tog oss lite natt mat och såg på the Event, jag vet inte vad de va för någon serie som det verkade vara men den va sjukt bra, och med turen på vår sida var det avsnitt hela kvällen :) fast efter tre st känner vi oss lite sega!
Varför berättar jag då allt detta? Jo, jag följde med Lovisa till hennes basket match och den har inte börjat än ;) men hejdå med er, ska ta lite bilder av Lovisa sen hade jag tänkt ;D

MASQURADE

Publicerad 2010-10-30 19:30:00 i Festligheter.,Det är dags för årets första maskerad! Är otroligt pep ska ni veta. Vi kör på lite amerikansk still så vi får se om det händer som i mean girl (när Lindsay kommer utspökad till zombibrud) Tror ni någon känner igen mig bakom masken?

KÖNING

Publicerad 2010-10-29 19:40:25 i Festligheter.,

Efter att skrikit ett "par" heja ramsor så får jag skylla mig själv att rösten sviker. Och efter att dagens planer om att åka till Torsås sket sig känndes det väldigt härligt att åka hem och se på en mysig film. Gosh vad filmer jag ska se nu i veckan jag säger bara, höstlov!

Bilderna snodde jag från Lovisa :)

Om

Min profilbild

Emelie Nordquist

Välkommen hit. Emelie Nordquist, 20 år, Kalmar. Jobb, träning och min sambo är en stor del av min vardag. Jag hoppas du gillar vad du ser och kommer hit igen. Kontakt: emelienordquist@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela