emelie nordquist

Long day.

Publicerad 2011-01-24 18:22:33 i Dagbok.,

Nu är jag äntligen hemma efter en väldigt lång helg. Har inte varit hemma särskilt mycket. I fredags tog vi en tur förbi Emmas lilla lägenhet. I lördags åkte vi till Thea på pyjamasparty utan pyjamas och sedan sov jag hos Lovisa. Spenderade HELA dagen hos Lovisa och sov där för att sedan idag spela lasegame med klassen. Super helg! Ska se om jag få tag på några bilder eller liknande. Jag är dålig på att ta med mig kameran!! Skärpning!

Oinspirerad.

Publicerad 2011-01-19 18:49:01 i Dagbok.,

Just nu har jag hamnat i en liten svaka. Det händer inte särskilt mycket i skolan och inte hemma heller för den delen. Jag har inga bilder som är värda att vissa så blogginläggen blir färre och färre. Men det är årstiden som är boven i dramat. För inte blir man glad när man ser ut genom fönstret och ser ett grått väder och halv smält snö landat med slask. Nej du, inget jag gillar. Men nu ska jag sluta negga och ta och läsa en bok.

Moget.

Publicerad 2011-01-17 14:12:09 i Dagbok.,


Sitter i skolan och har inget bättre för mig så jag sitter här och bloggar. Snart dags för estet. inget jag ser fram imot. Alldeles för seg lektion. Dags att dra vidare nu. Over and out!

Om

Min profilbild

Emelie Nordquist

Välkommen hit. Emelie Nordquist, 20 år, Kalmar. Jobb, träning och min sambo är en stor del av min vardag. Jag hoppas du gillar vad du ser och kommer hit igen. Kontakt: emelienordquist@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela