emelie nordquist

NYA NAGLAR.

Publicerad 2014-01-31 08:47:00 i Naglar.,

 
Fixad gelnaglar för första gången. Min kompis Nina som har gjort dem. Beställde även ett startkit så jag själv kan göra gelnaglar, oops!

TORSDAG.

Publicerad 2014-01-30 10:31:15 i Dagbok.,

Nu är det dags för mig att dra till jobbet. Gick och la mig vid nio igår och sovmorgon idag så jag är så utvilad som jag kan va. Efter jobbet sticker jag direkt till träningen, ingen rast ingen ro här inte. Tur att jag är ledig imorgon, kommer dock hänga i tvättstugan hela dagen då det är kaos med kläderna, allt ligger i tvätten!!
 

I MITT GAMLA RUM.

Publicerad 2014-01-26 18:34:00 i Dagbok.,

Saknar min fotovägg som jag hade hemma i mitt rum. Lämnade kvar den så tanken va att jag ska göra en liknande vägg här i lägenheten. Behöver bara välja vägg och skriva ut nya bilder. Tyvärr har min hårdisk gått sönder så jag håller tummarna och ber till gud att pappa kan laga den annars är det miljoner bilder som försvinner!! Vill inte tänka den tanken så jag väntar på att få tillbaka den så jag kan skriva ut bilderna.
 

Om

Min profilbild

Emelie Nordquist

Välkommen hit. Emelie Nordquist, 20 år, Kalmar. Jobb, träning och min sambo är en stor del av min vardag. Jag hoppas du gillar vad du ser och kommer hit igen. Kontakt: emelienordquist@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela